Varför Ecotec?

 

När andra nöjer sig med bättre produkter vill vi vara bäst! Nu har vi förenat minimalt underhållsbehov och maximal verkningsgrad i marknadens bredaste sortiment.

Ecotecs mål har alltid varit att vara bäst på marknaden när det gäller uppvärmning med biobränsle som träpellets. Idag kan vi erbjuda marknadens bredaste sortiment. Oavsett produkt är vår ambition att sänka värmekostnaden till hälften samtidigt som du i vissa fall kan räkna hem hela investeringen på ett år (beroende på investeringens storlek). På köpet får ni alltid en sund och pålitlig värme som hela familjen kan njuta av.

 

1

Solpanel

När solen går upp kan du hålla uppvärmningskostnaderna nere. Med ett effektivt solfångarsystem sparar du många tusenlappar varje år. Solen ger en ren och obegränsad energi. När din investering är betald är värmen som den omvandlar fri från alla kostnader. Solens strålar hämtar du gratis.
2

Pellets. Veckoförråd

För att göra pelletseldningen enkel att installera och använda kan ett vecko- eller månadsförråd inomhus vara lösningen.
3

Pellets. Hel-automatiska förråd

För att göra pelletseldningen lika bekväm som oljeeldningen är pelletsförrådet en viktig del. Fyllningen sker med tankbil som via en slang blåser in pelletsen i förrådet.
4

Pellets. Matningssystem

Matningssystemet innehåller ett eller flera stora förråd som fylls på med tankbil. Med hjälp av matarskruvar eller luftmatningssystem kan pelletsen transporteras från förrådet till brännaren. Matningssystemet finns i olika längder och placeras upp till
30 meter från brännaren.